محل تبلیغات شما

بسم ا. .

سحر و جادو، و شدت گناه و عذاب و. آن

چون گاهی در گوشه و کنار دنیا حتی از مسلمان ها، سحر و جادو، دیده شده و حتی برای بعضی از آنها امر مشتبه شده که برای تحبیب یعنی ایجاد دوستی بین افرادی مثل زن و شوهر و غیره، جایز است، نیز امکان دارد بعضی اصلاً ندانند سحر چیست و دچار آن شوند لذا بنظر رسید  هم معنی سحر و جادو بیان شود و هم به آنها که سحر می کنند و هم به سائر مردم، شدت گناه و عذاب آن ، طبق قرآن مجید و احادیث حضرت پیامبراعظم(ص) و امامان(ع) تذکر داده شود:

سحر چیست؟

سحر و جادو همانطور که نیز در رساله تحریرالوسیله حضرت امام خمینی(ره) میباشد آن چیزی است از نوشتن یا گفتن و خواندن یا دود کردن یا تصویر یا دمیدن یا گره زدن و امثال آن که در بدن یا قلب یا عقل کسی که میخواهند او را سحر کنند، تأثیر میکند و در نتیجه در احضار یا خواب یا بیهوشی یا ایجاد دوستی یا دشمنی او وامثال آن تأثیر میگذارد.

البته این سحر غیر آنچه است که در شرع از قبیل دعا و توسلات و تعویذها و غیره که مثلاً برای شفاء مریض و امثال آن در قرآن و احادیث وارد شده.

شدت گناه و عذاب و. سحر و جادو

1-طبق قرآن مجید، حتی یاد دادن و یاد گرفتن سحر، کفر است چه رسد اعمال آن و یاد دهنده و یاد گیرنده و عمل کننده به آن و اجرت گیرنده آن در آخرت و روز قیامت هیچ بهره ای، جز جهنم و سوختن و عذاب نخواهد داشت: (سوره بقره آیه102 که تفسیر و شرح آن در احادیث متعدده آمده است)

2- حضرت رسول الله(ص) ، به زنی که عرضه داشت: من شوهری دارم که بر من خشونت و تندی دارد و من کاری (از سحر) نمودم که او را به خود مهربان نمایم، فرمودند: وای بر تو، دریاها و گِل ها را تیره نمودی (خ ل- دین خود را نابود کردی) و ملائکه اخیار و ملائکه آسمانها و زمین تو را لعنت نمودند. پس او روزها روزه گرفته و شبها به نماز می ایستاد و سر خود را تراشید و پلاسی پوشید، آنگاه خبر آن ، به حضرت پیامبراکرم(ص) رسید، حضرت فرمودند: اینها از او قبول نمیشود. (جامع الاحادیث کتاب المعایش و المکاسب ، ابواب مایکتسب به باب28 حدیث14).

3- از حضرت پیامبراکرم(ص) : همانا خداوند، در شب مبارک (گویا مقصود شب قدر باشد) ، به گناهکاران امت من رحم میفرماید. پس آنها را (با شرایطش) می بخشد، مگر هشت نفر را : آنکه برای خدا، شریک قرار داده (شرک) و کاهن (فالگو که خبرهایی از راههای غیرشرعی مثلاً توسط شیطان میدهد) و سحر کننده و عاق(والدین) و ربا خوار و شرابخوار و کار و ماجن (آنکه از هر چه از سخنان زشت بگوید یا درباره او بگویند باک ندارد.) (همان باب28 حدیث15).

4- از حضرت امام صادق(ع) از پدر خود(ع) : همانا حضرت علی(ع) میفرمودند: هر که سحر را بیاموزد ، آن آخرین عهد او با پروردگارش میباشد ( دیگر از دین و ایمان و. به خدا جدا شده است) و حدّ او اعدام است مگر آنکه (با شرایطش) توبه نماید. (جامع الاحادیث کتاب الحدود، ابواب حد المحارب و المرتد باب12) و احادیث بسیار دیگر در این دو باب و غیره درباره کفر و شدت گناه و عذاب سحر و یاد دهنده و یاد گیرنده و اعمال کننده آن، چه رسد به حرمت اجرت آن و.

توبه آن چگونه است؟

توبه ساحر آنست که همان لحظه که فهمید گناه کرده فوراً از گذشته کاملاً نادم و پشیمان شده و تصمیم بگیرد که دیگر سحر نکند و یاد ندهد، و سحرها را باز کند، آن هم حتی الامکان به وسیله قرآن و دعا، و به آنها هم که یاد داده بگوید: توبه کنند و تکلیف خود آنها هم هست که توبه نمایند و سائر شرایط توبه.

انقلاب برای ما وجهان چه آورد؟ (2)

انقلاب برای ما وجهان چه آورد؟

فضائل و کرامات حضرت امام خمینی اعلی ا... مقامه الشریف (2)

سحر ,یاد ,حضرت ,عذاب ,، ,گناه ,سحر و ,و عذاب ,و یاد ,شدت گناه ,گناه و

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

nespaykapu هزاران گنج اندروید وز ANDROIDVES وبلاگ آموزشی طراحی و ساخت سایت حرفه ای erimlere1985 Julie's game old car _ ایل های 2 ucadinen سلامت بدن داستانهای واقعی از "راز"